Category Archives: Uncategorized

A Treat for Easter!

Fancy a FREE spine-tingler to consume during Easter Weekend? 😜 Based on true accounts, THE GREY LADY OF THE MANOR is a sweet Tudor romance wrapped up in a genuine ghost story. Get it free NOW! https://www.bklnk.com/B0BGKKTY2K
Two spooks for the price of one!
Screaming skull legend!
Haunted bridge!
Wicked stepmother!
May Day revels!
Gregarious geese!

Here’s the story-

When the magic of love becomes something darker and the night hides more than just May Day revels.

Deep in the Essex countryside, the Grey Lady of Patience Bridge lures unwary travelers to their deaths. At nearby Temple Roding manor, superstitious maidservant Letty believes herself cursed, and is desperate for help. The irrepressible Perkin is secretly enlisted to quell her fears but he soon discovers that something unearthly is stalking Letty. Why has it picked on this innocent young beauty, and could the haunting be connected with the Grey Lady’s tragedy?

To free herself, Letty hazards everything in a daring gamble, and the smitten Perkin agrees to help. But if her plan fails, it won’t just be the dead who are determined to take their revenge on the pair, but the living as well.

And the living can be far more dangerous…

Don’t miss out on your book. Free for a limited time only!

FREE BOOK!

If you like steamy Regency romances, here’s some good news- I LOVE TO HATE YOU is FREE for a limited time 😜
Revenge has never tasted so sweet…
“Sizzling chemistry.” “This was a perfect read.” “Love it when the villain gets his comeuppance.”

Miss Athene Hartville must marry quickly, before her inheritance runs out. When her flirtatious chaperone secures an invitation to spend the week with an eccentric duke and his guests, Athene’s hopes of finding a rich husband soar. Until, that is, her childhood nemesis Viscount Rushbourne, arrives. He threatens to trample her ambitions into the dust. Struggling to manage his ailing father, a maverick younger brother, and an unwieldy earldom, Rushbourne’s reunion with the fiery Athene is a welcome distraction. Then he uncovers a conspiracy against him that could lead to his total ruin. His only hope is to win Athene’s heart…but can he pay the price and accept her bitter revenge?

Fame and Infamy- Regency Quiz

Fame and Infamy in the Regency era

The Regency era, and those years immediately before and after, threw up a wealth of colourful characters. Some were heroes, some were creative, and some simply scandalous. This quiz introduces you to a few of them. Just pick what you think is the correct answer from the multiple choice.

Q1. For what is Harriette Wilson best known? Is it for:

a) peddling fake healing waters at Bath?

b) writing a salacious memoir detailing her affairs with famous Regency gentlemen?

c) blackmailing the Prince Regent?

d) taking London by storm with her portrayal of Lady Macbeth? 

Q2. Which of these quotes is NOT attributed to Arthur Wellesley, the Duke of Wellington?

a) “Publish, and be damned!”

b) “Don’t shoot until you see the whites of their eyes.”

c) “I begin to believe the finger of God is upon me.”

d) “I don’t know what effect these men will have upon the enemy, but, by God, they terrify me.” 

Q3. For what crime was Jane Austen’s aunt, Mrs Leigh-Perrot, arrested? Was it for:

a) flashing at a parson after imbibing too much gin?

b) stealing a bolt of woollen cloth from a market stall?

c) stealing a hogshead of ale?

d) taking two cards of lace from a milliner’s shop when she’d only paid for one? 

Q4. In what manner did Beau Brummel famously insult the Prince Regent? Did he:

a) refer to him as a “two-legged, over-upholstered sofa”?

b) fart in the royal presence?

c) ask of Lord Alvanley, “Who’s your fat friend?”

d) mock him for wearing old-fashioned breeches rather than trousers? 

Q5. How did Queen Caroline’s supporters demonstrate their rage when she was locked out of her husband’s Coronation? Did they:

a) pelt Westminster Abbey with rotten potatoes?

b) distribute a pamphlet lampooning all the king’s mistresses?

c) fly a hot air balloon decorated with Caroline’s portrait high over London?

d) raise petitions in the provinces and march on London in protest? 

Q6. Which of these did the Prince Regent, the future George IV, NOT do?

a) write suicide notes to Caroline of Brunswick to ensure she married him?

b) secretly marry Maria Fitzherbert, a catholic widow?

c) pay women to sleep with him, then refuse to honour his debt?

d) claim he had been present at the Battle of Waterloo and had delivered the finishing blow to Napoleon? 

Q7. How did Lady Caroline Lamb react when Lord Byron ended their affair? Did she:

a) dress up as a page boy and come to his house to shame him in front of his neighbours?

b) grab a knife and try to stab herself as he watched?

c) challenge him to a duel?

d) seize a knife and attempt to cut off all his hair? 

Q8. For what is Thomas Rowlandson best known? Is it for:

a) his opposition to the Slave Trade?

b) his caricatures and satirical cartoons?

c) his torrid affair with Caroline, Princess of Wales, during her tour of Europe?

d) his invention of a steam-powered locomotive? 

Q9. For what was Mrs Dorothea Jordan best known? Was it for:

a) being the first successful female stage magician?

b) revealing her lack of underwear when falling from a horse in Hyde Park?

c) having ten bastard children with the Duke of Clarence?

d) hatching a plot to assassinate the Prime Minister, Spencer Perceval?  

Q10. How was poet Lord Byron’s coming of age celebrated?

a) His friends pronounced him “abbot” and drank his health from a human skull.

b) He was locked in a room and not allowed out until he’d completed his “Childe Harold” poem.

c) He was given a wooden boot to counteract his lameness.

d) He enjoyed a boxing match with the renowned Gentleman Jackson.

Answers:1) b, 2) b, 3) d, 4) c, 5) d, 6) a, 7) b, 8) b, 9) c, 10) a

An awesome prize draw!

Want to win a huge heap of HISTORICAL ROMANCE books for your summer holiday reading? Then look no further. I’ve teamed up with 40 fantastic authors to give away a huge collection of historical romances to 2 lucky winners. Oh, and did I mention that the Grand Prize winner gets a BRAND NEW eReader? You can win my steamy Regency story I LOVE TO HATE YOU plus books from authors like Barbara Monajem, Emily Royal, and Elizabeth Bailey. Enter the giveaway HERE. But hurry- it only lasts for a limited time. Good luck, and enjoy!

https://www.booksweeps.com/giveaway/august-2022/win-a-bundle-of-historical-romance/

An original, absorbing Regency romantic adventure for just $0.99

Finally, a Regency love story that sweeps you out of the ballroom and onto the open road, in the company of rogues, wreckers and a wicked hero who needs to mend his ways. A POTION FOR PASSION is the perfect conclusion to the Wanton in Wessex series.

When naïve Miss Flora Hartington crosses paths with a traveling apothecary, she seizes her chance to escape the shackles of propriety. It doesn’t hurt that he’s incredibly attractive, and kind in his own way. But it’s a temporary solution to her very big problem––namely, her controlling family.

Kidnapped by traveling folk as a child, Lawrence Campion yearns to be a real doctor, which means earning passage to America. The last thing he needs is to be saddled with the irksome, feisty Flora. However, he’ll do whatever it takes to protect her, and then be off to fulfil his dreams. But Lawrence has a past that is quickly catching up with him. And he carries a secret that could destroy both their plans.

Grab your copy from Amazon.

Also discounted on nook, ibooks and Kobo.

Enjoy romances with a bit of mystery and adventure? Especially if they’re discounted bestsellers?

The Regency romantic adventure, A PERILOUS PASSION is the one for you. Discounted to $0.99 for just a couple more days. Here’s the story-

Miss Charlotte Allston is unwittingly ensnared in a sinister web of traitors and spies when she is literally swept off her feet by a handsome stranger on the beach. Fiercely determined to redeem his honour after a humiliating military defeat, the Earl of Beckport is living incognito, hunting a band of smugglers at the centre of a French plot to invade England.

The enigmatic Miss Allston instantly becomes a person of interest to the earl…and not just in the smuggling case. Passion flares swift and hot between the two. But when her attempts to help with his secret mission only endanger it, he must question where her loyalty truly lies.

Stunned by the sudden revelation that the woman he is falling for is the daughter of a notorious smuggler, Beckport feels duty-bound to report her. But then Charlotte is captured by the very traitor he’s after, forcing the earl to decide between redemption…and love.

You can get your copy from ibooks, nook and Kobo, or if you prefer Amazon, here’s the LINK.

Do you like your romances sweet, strong…and just $0.99?

Then grab yourself a copy of Regency romance VANQUISHING THE VISCOUNT, discounted for just two more days. Here’s the story-

Emma Hibbert will never again trust a good-looking man. They offer nothing but heartbreak and humiliation. But her conscience won’t let her abandon a sinfully handsome stranger needing help—even if he ignites an unwelcome passion in her. She soon realizes she should have left him in the mud where she found him, for he has the power to ruin everything…

Viscount Tidworth is anything but grateful for being rescued after a tumble from his horse. His pretty saviour may be well-meaning, but forcing him to delay his journey completely wrecks his engagement plans. And Tidworth cannot let that stand. But when he discovers Emma’s true identity, he must choose between his desire for revenge…and his baffling attraction to her.

Get your copy HERE.

Also available on Kobo, ibooks and nook.

Fancy a Regency bestseller for just $0.99?

UNMASKING THE EARL IS ON OFFER for just 2 more days. Here’s the story-

Devastated by the disappearance of his sister, the Earl of Stranraer has gone to extraordinary lengths to find the notorious rake responsible, and enters his household incognito to wreak his vengeance. But his enemy has an unexpected protector–the innocent but headstrong Miss Cassandra Blythe.

Cassie is determined to learn the art of seduction. But she is blindsided by her body’s thrilling response to the wrong man–a mysterious servant who shows up at the most inauspicious moments to spoil her lessons in love with warnings of her imminent ruin. When she learns the handsome servant’s identity and the reason for his deception, she resolves to help Stranraer, but only if he abandons his vow to destroy his enemy.

The earl is sorely tempted to give the meddlesome beauty a lesson in seduction she’ll never forget. But she turns the tables, and he gets his own lesson in forgiveness…and love.

Get your copy HERE.

Also available on ibooks, nook and Kobo.

Everybody loves a bargain, right? So, how about FIVE of them?!?

If you haven’t read any early Elizabeth Keysian books, here’s your chance! Right NOW, you can get all 5 books in the Wessex series for just $0.99 each.
Choose the book you want, from the seller you want, via my Entangled author page.
Just click where it says “BUY TODAY FROM” and the drop-down menu gives you all the options, including KOBO, NOOK, Apple and Amazon.com, Amazon.co.uk, Amazon.ca and Amazon.au.

Learn More

Each book can be read as a standalone, although A POTION FOR PASSION features two characters readers met initially in A PERILOUS PASSION. The hero and heroine in POTION are polar opposites and sparks fly when their paths cross again. Read it and see what happens!

If you haven’t done so already, why not treat yourself to international bestseller, DISTRACTING THE DUKE?

Determined to avoid the strife-filled marriage of his parents, Marcus, the Duke of Ulvercombe, wants an amenable, biddable wife, and has set his cap for a certain pretty miss. Unfortunately, her vastly opinionated, frustrating, and lamentably beautiful guardian, Lady Clara Tinniswood, keeps distracting him, tempting him to consider a far more tempestuous—and passionate—union.
Recently widowed Lady Clara Tinniswood wants only to organize a quiet new life for herself, beyond the control of any man. But one shockingly unguarded moment while confronted by Marcus’s gloriously naked body catapults her headlong into a forbidden passion and threatens to undermine all her well-laid plans.
Even if Marcus abandons his sweet ideal and surrenders to his growing desire for Clara, there’s one unalterable issue which could destroy their hopes forever…

You can get the book HERE- http://mybook.to/DtD

A free Tudor romantic suspense, and some of my secrets revealed!

This week I am taking over the Dragonblade Publishing Book Club. Let’s imagine it’s my birthday party and everyone who comes gets to take a gift home. Your gift is an ebook, LORD OF DECEPTION. You can download it FREE from my Amazon page or get it direct from Amazon in your part of the world by clicking HERE.

If you have time to read it and chat to me about it by the time we get to the live session on Saturday, February 12th, that would be awesome. But if you can’t manage that, fear not! We are going to have a lot of fun along the way.

If you’re not a member yet, feel free to sign up. There’s a great new author in the Book Club every week, and loads of games to play and prizes to win.

Ebooks of LORD OF DECEPTION will be free until Friday 11th February, 2022 only.